Cursussen


Gratis cursussen
Leergang regisseur collectieve inkomensverzekeringen
PE 2017. Komt! Maar daar werken we nu nog aan
WGA premies bij UWV, nu en in de toekomst
Hypotheken
Beleggen, op Wft niveau
Inkomen
Leergang regisseur collectieve inkomensverzekeringen
WGA premies bij UWV, nu en in de toekomst
Pensioen
Beleggen, op Wft niveau
Vermogen
Beleggen, op Wft niveau
Workshops per vakthema
WGA premies bij UWV, nu en in de toekomst
Over de cursussen

Een cursus helpt je om op een efficiënte en gestructureerde manier te studeren. Je begint simpelweg bovenaan en loopt de cursus door naar beneden. Onderweg kom je opdrachten tegen om wiki-teksten te lezen of oefenvragen te maken. De cursus leidt je op die manier door de studiestof heen.

Een cursus bestaat altijd uit één of meerdere modules. Als je een cursus koopt waarin een module zit die ook deel uitmaakt van een andere cursus die je ooit hebt gekocht, betaal je niet opnieuw voor die module. Wel kan het voorkomen dat je een bepaalde module zo lang geleden hebt gekocht dat die is verouderd en dan is het wel nodig dat je de nieuwste versie bijkoopt. Maar voor die update betaal je dan niet opnieuw het volledige bedrag.

Er bestaan verschillende soorten cursussen. Sommige staan op zichzelf en zijn bedoeld om in hun geheel on-line te bestuderen. Andere zijn aanvullend op een opleiding met contactonderwijs. Ook zijn er cursussen die alleen maar reeksen oefenvragen bevatten, strikt genomen zijn dat eigenlijk geen cursussen maar ze kunnen toch erg leerzaam zijn.

Het kan handig zijn om de wiki-teksten die je bestudeert in een eigen boek te plaatsen. Dat doe je met de knop 'Voeg dit artikel toe aan een boek'. Die knop staat in de rechterkantlijn bij elke Wiki.

Als je vervolgens rechtsboven op je naam klikt, kun je daar naar je boekenpagina navigeren. Daar beheer je je boeken. Boeken kun je zelf aanpassen. Je kunt bijvoorbeeld de tekstdelen weghalen die voor jou minder interessant zijn. Je kunt de teksten aanpassen en je kunt zelf tekst toevoegen. Zo bouw je efficiënt een eigen samenvatting van de stof op, zoals je dat zelf prettig vindt. Je boek kun je als PDF exporteren en printen of op een mobile of tablet lezen.